campinginromania

campinginromania

Camping Otilia Techirghiol – camping la Marea Neagra

Camping OTILIA de la Techirghiol este pozitionat pe str. Pescarusului la 5 min de baza de tratament si la 10 min de Baile Reci (baile de namol) de pe lacul Techirghiol. Pana in Eforie Nord sunt 2.5 km.

Acest camping este destinat deopotriva celor care sunt cu rulota sau cortul, care au in plan sa urmeze cura de tratament in statiune, sau pentru a se bucura de o locatie linistita. In centrul curtii este un dus solar care face fata cu brio chiar si cand campingul este mai populat, se asigura curent electric si apa pentru rulote. Exista un spatiu special amenajat cu bancute,
loc pentru gratar / foc de tabara.

Coroanele pomilor au fost toaletate in asa fel incat chiar si camperele sa poata intra la umbra fara a rupe trapele sau evacuarile de la soba, ori antenele. Solul este nivelat sunt scosi toti arbustii si scoase toate buturugile ce ar fi creat disconfort la campare.

Campingul functioneaza numai din aprilie pana in octombrie.

Cei care nu au rulota sau cort pot opta pentru unul din spatiile de cazare disponibile. Este vorba de doua casute ( una din lemn si una din beton) fiecare cu cate 4 locuri de dormit, cu bai si bucatarii proprii.

Avantaje camping Otilia Techirghiol

  • loc linistit, exact ce ai nevoie la o relaxare
  • conditii decente (apa, curent, dus, wc, loc deversare toaleta rulota)
  • pret decent de campare

Dezavantaje

  • inca nu stiu, dar oricine poate sa-si spuna parerea