campinginromania

campinginromania

Camping Fantanita Craiesei – Fagaras – Transilvania

Camping Fantanita Craiesei – Fagaras este mult mai mult decat un camping si asta iese in evidenta prin intinderea imensa pe care se afla, atat pe uscat cat si ca luciu de apa, aici fiind prezente cateva balti cu peste pe malul carora va puteti delecta la o partida de pescuit.

Ca si pozitionare campingul se afla chiar in municipiul Fagaras situat pe traseul soselei DN1, la 66 km de Brasov si 76 km de Sibiu, pe malul raului Olt, la poalele Muntilor Fagaras.

Campingul Fantanita Craiesei l-am vizitat cu ocazia sarbatorii Sfantul Constantin si Elena, ocazie la care au participat 39 de rulote si autorulote, 135 de participanti din care 39 de copii. A fost ceva de vis, cu o organizare extraordinara, intr-o locatie superba.

In camping poti pescui, sunt cateva balti, se poate face echitatie sau chiar juca fotbal pe un teren artificial special amenajat pentru pasionati.

Daca vrei sa mananci la restaurant, te asteapta 2 sali mari si o terasa generoasa. Vis a vis de preturile de campare sunt mai mult decat onorabile, noi am platit 25 de lei fara curent si respectiv 30 lei cu curent de rulota, cu precizarea ca pretul a fost negociat avand in vedere organizarea si numarul mare de colegi prezenti, dar mai mult ca sigur preturile sunt foarte apropiate.
Detalii complete de cazare si preturi pe site-ul lor http://www.fantanitacraiesei.ro/

Obiective turistice in zona

  • Complexul Turistic Sambata de Sus (la 690 m altitudine), unde exista o multime de locuri de cazare la hoteluri, vile, cabane si unde se pot vizita obiective istorice si de arta religioasa: Manastirea „Constantin Brancoveanu” (Manastirea Sambata de Sus).
  • Constructia Cetatii Fagarasului a inceput la sfarsitul secolului al XIV-lea, pe locul unei cetati de pamant din secolul al XII-lea. A fost transformata in castel fortificat in secolul al XVI-lea, devenind resedinta princiara din secolul al XVII-lea.
  • Muzeul Tarii Fagarasului „Valeriu Literat”

Postari din aceeasi categorie