campinginromania

campinginromania

Camping Cotofenesti – langa Salina Prahova

Camping Cotofenesti este nou aparut in peisajul rulotistic si este in plina amenajare.

Ca si pozitie camping Cotofenesti se afla pe drumul judetean DJ102 ( ce leaga Ploiesti de Slanic Prahova) cu cativa kilometri inainte de Slanic , la iesirea din Cotofenesti. Este pe marginea paraului Slanic, la poalele dealurilor din zona.

Locurile de campare sunt sub niste plopi si anini suficient de inalti si de stufosi incat sa acopere cu umbra lor aproape intreaga locatie.
In camping exista apa curenta, prize de current si loc pentru deversarea toaletei. Atat furtunele de apa cat si stalpii pe care sunt cate 3 prize sunt foarte dese, la maxim 3 rulote aveti curent si apa.

Pentru cei care nu au cort, rulota sau in extra-sezon rulotistic, exista varianta cazarii la pensiunea din curte, pensiune ce functioneaza in tot timpul anului. Pensiunea dispune de doua camere si un living, o bucatarie utilata si o baie comuna. Incalzirea se face cu ajutorul unei centrale pe lemne care are si functia de semineu in living.

Pretul pentru inchirierea pensiunii este de 280 RON / week-end ( vineri si sambata noaptea cu plecare duminica ) in limita a 6 persoane in cele doua camere.

 

Postari din aceeasi categorie