campinginromania

campinginromania

Camping Ananas – Sibiu – Cisnadioara

Camping Ananas este prima locatie in care am poposit in minunatul concediu de 2 saptamani prin Romania.
Situat la 10 km de Sibiu, Cisnadioara impune prin asezare, verdeata, paduri si dealuri. Este o locatie cu multa liniste ce beneficiaza de un peisaj superb.

Proprietarii camping Ananas sunt nemti sau austrieci si toata locatia impune prin peisaj si curatenie. In camping ai toate conditiile necesare, internet, dusuri, wc-uri, wc-uri speciale pentru golirea toaletelor din rulote/autorulote cat si un mic butique amplasat intr-o rulota de unde poti sa-ti achizitionezi o cafea, o bere rece, maruntisuri necesare de altfel.

Vis a vis de costuri, pentru ca si acestea sunt importante noi am platit 82 de lei, o rulota, o masina, 2 copii unul 3.5 ani altul 7.5
ani si curent electric.

Personal mi s-a parut scump si asa a fost, aceasta locatie a fost cea mai scumpa din acest concediu. Impresia lasata a fost ca locatia este destinata si se adreseaza in totalitate strainilor, nemti, austrieci, englezi, la momentul respectiv noi si prietenii nostri eram singurii romani din camping.

Nu am nimic de reprosat acestui camping in afara de pretul ridicat, este curat, foarte curat, linistit, cu un peisaj frumos.

Sejurul la acest camping a fost de 2 nopti, iar la final tatal proprietarilor sau o alta ruda a inceput sa reorganizeze dalele de beton pe care trebuia sa campezi rulota/autorulota, precizez ca fara mover nu puteam sa campez, chiar cu ajutorul celor din camping. Locurile de campare erau fata in fata, intr-o parte in vale sau in cealalta in deal, cam imposibil de campat o rulota de 1400 kg fara un ajutor substantial, cel putin 4 barbati. Se pare ca se rezolva aceasta problema deci nu am trecut-o la observatii sau imbunatatiri.

Postari din aceeasi categorie